Over Multinorm International

"Serving the art of installation"

Multinorm is een Nederlandse producent van pijpbeugels voor het bevestigen van water- en afvoerleidingen, CV-buizen en ventilatiekanalen. Ons bedrijf heeft de beschikking over een modern productieapparaat. Een enthousiast en vakkundig team neemt de fabricage voor zijn rekening. Ambachtelijke toewijding en een vergaande mate van automatisering gaan hierbij hand in hand. Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van eersteklas materialen. Dit alles tezamen staat borg voor uitstekende producten tegen een scherpe prijs. Het uitgebreide magazijn biedt ons daarnaast de mogelijkheid uit voorraad te leveren.

Naast ons standaardassortiment bevestigingsmaterialen, produceren wij ook een groot aantal andere metaalprodukten. Doordat de productie plaatsvindt in eigen beheer, is Multinorm de ideale partner voor het fabriceren van produkten volgens de specifieke eisen van de klant. Onze ontwikkelingsafdeling is graag bereid met u mee te denken. In onderling overleg, vertalen wij uw speciale wensen in concrete metaalprodukten.

Multinorm hecht grote waarde aan kwaliteitscontrole binnen haar organisatie.

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte fabrikant van metaalwaren, is Multinorm de juiste keuze. Bovendien staat Multinorm voor perfecte service, flexibiliteit en creatief meedenken met de wensen van de afnemer. Geen wonder dat steeds meer ondernemingen bij hun vraag naar duurzaam metaalwerk kiezen voor Multinorm!

Hoofdingang

© 2021 Multinorm International BV

Developed by
Visser InternetServices

Designed for 1024x768